В социалните мрежи се организира протест срещу изявата на дуетаЗа причина

...
В социалните мрежи се организира протест срещу изявата на дуетаЗа причина
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Знам откъде идват спекулациите за концерта ни

В обществените мрежи се провежда митинг против изявата на дуета

За причина е посочено идването на Филип Киркоров в България, който се счита за непосредствен на Путин.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо по Катя и Здравко разясняват злобарите, музиката, любовта и живота.

„ Ако има нещо, което ни е помогнало да оцелеем - това е, че в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай тази болест „ звездомания ” не ни е обхващала. Винаги сме седели доста твърдо на земята. Давали сме си ясна визия какъв брой можем. Защото ние доста можем, само че и доста не можем ”, сподели Катя.

„ Първо станахме дует, а след това се оженихме. Ако не бяхме почнали да работим дружно, нямаше да сме и гаджета и да се оженим. Това е нещото, което ни е събрало и ни държи толкоз години дружно ”, сподели още Катя. „ Важни са компромисите, които вършим и уважението ”, добави Здравко.

Най-голямото факсимиле за тях било „ те са сцена ”, изясни Здравко. „ Основно медиите се пробват да наложат това факсимиле - „ сцена, сцена ”. Смятат, че като кажат „ сцена ”, доста ни наскърбяват и доста ни уязвяват ”, добави артистът. Катя посочи, че няма жанр „ сцена ”, а известна музика.

В обществените мрежи се провежда митинг против концерта на „ Ритон ”. Като причина пък е посочено идване на Филип Киркоров в България. „ Това са безспорни спекулации и аз знам от кое място идват. Няма да скрия, че нашите билети вървят доста добре. Това очевидно пречи навръх тези, от които излиза това ”, изясни Здравко.

„ Филип е бил преди Путин и съм сигурен, че ще остане международна звезда и след него. Путин е един от политиците, които живеят в епохата на Филип Киркоров в Русия ”, сподели Здравко. И споделиха, че са обиколили Украйна, като са били в Запорожие и Херсон за концерти преди години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР